Fildena

Behandling av erektil dysfunktion innebär användning av högkvalitativa och effektiva piller för manlig förbättring (till exempel Fildena 100 mg). Fildena är ett av de beprövade läkemedlen som alltid ger den förväntade effekten. Den aktiva beståndsdelen i Fildena är sildenafil. Det är känt för sina egenskaper och effekter på den manliga kroppen tack vare Viagra. Faktum är att Fildena kan betraktas som en kopia (generisk) av det berömda märkesläkemedlet, eftersom båda fungerar på samma sätt.

Att köpa Fildena online är nödvändigt för att bekämpa symptomen på erektil dysfunktion genom att återställa mekanismen som ansvarar för erektion.

Oftast orsakas erektil dysfunktion av en ökning av PDE-5 (enzymet som hämmar erektion). I en frisk kropp hämmas verkan av detta enzym automatiskt när mannen är sexuellt upphetsad. Vid erektil dysfunktion stängs dock denna mekanism av. Sildenafil hämmar effekten av PDE-5, vilket undanröjer ett hinder för ett normalt sexliv.

Indikationer för användning

Fildena är avsett för behandling av erektionsproblem, svag potens och sexuella dysfunktioner. Detta läkemedel har ett antal obestridliga fördelar:

  • Det snabba och högkvalitativa resultatet även vid svår erektil dysfunktion (om ett piller inte ger önskad effekt kan du alltid ta ett annat).
  • Seriös tillverkare (läkemedlet tillverkas av det största medicinska laboratoriet i Indien).
  • Minimal risk för biverkningar (förutsatt att du följer de instruktioner som följer med läkemedlet).

Pillret innehåller 50 mg sildenafil – detta är den vanliga initiala dosen. Den kan ökas endast i extrema fall (detta gäller särskilt äldre män). Läkemedlet ska tas endast en gång om dagen, helst en timme före samlaget. Läkemedlets verkan varar i flera timmar; under denna tid kan du ha sex minst tre gånger.

Kontraindikationer

Varje läkemedel har kontraindikationer, och Fildena är inget undantag. Därför rekommenderar vi dig o genomgå en läkarundersökning innan du beställer Fildena online. Du bör veta att Fildena endast har 2 direkta kontraindikationer: överkänslighet mot Sildenafil och användning av nitrater.

Möjliga biverkningar

Sannolikheten att få biverkningar beror på patientens individuella reaktion på Sildenafil.

  • CNS: huvudvärk, blodsugningar i ansiktet, svindel och sömnstörningar.
  • Andningsorganen: exacerbation av kroniska infektioner (rinit, faryngit, bihåleinflammation osv.).
  • Andra möjliga biverkningar av Fildena är utslag, ryggvärk, priapism och färgblindhet, som försvinner efter att läkemedlet avbrutits.